Luchthaven

Taxi expert Amsterdam Service biedt u comfortabele, luxe taxi’s van en naar Schiphol en andere internationale luchthavens binnen Nederland maar ook door heel Europa.

Professionaliteit

Comfortabel met de taxi naar een vliegveld van uw keuze.

Taxi Expert Amsterdam biedt u rechtstreeks vervoer, ,lux en persoonlijk contact, onbezorgd op (zaken)reis naar uw bestemming.

Speciaal voor u hebben we individueel luchthavenvervoer, de taxi staat op de afgesproken tijd voor uw deur en brengt u direct naar de luchthaven.
Bij terugkomst staat de taxi voor u klaar om u rechtstreeks naar huis te brengen.

Flexibiliteit

Wij hebben uitsluitend gekwalificeerde taxi chauffeurs in dienst om uw taxi rit zo aangenaam mogelijk te maken. Een taxi rit is niet alleen een “stukje rijden” maar heeft een bepaalde belevenis. Ons team is hierop geïnstrueerd om deze belevenis zo goed mogelijk te doen verlopen, zodat ook u kunt zeggen dat de volgende keer wederom een rit bij Taxi expert doet.

Taxi expert amsterdam is de comfortabele, luxe taxi die uitermate geschikt is om uw (zaken)reis te beginnen en te eindigen. Met Taxi expert amsterdam verzekert u uzelf dat u met een taxi reist in business class stijl, op elk gewenste moment vanaf uw (bedrijfs)locatie* rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol en diverse europese luchthavens.

Flexibiliteit

De chauffeurs van Schiphol Business Taxi zijn ervaren professionals die getraind zijn om u eerste klas service te verlenen. Prettig aan dit zakelijk vervoer is dat u zelfs nog binnen een uur voordat u vertrekt telefonisch kunt reserveren en online binnen 4 uur.

Professionaliteit

Gastvrijheid

Ook kunt u kiezen om met speciaal vervoer van en naar de gate te worden gebracht. Zo reist u snel en efficiënt.

Gastvrijheid

Ook kunt u kiezen om met speciaal vervoer van en naar de gate te worden gebracht. Zo reist u snel en efficiënt.

taxi-door-open
contact foto